2012-03-08

Löften till Gud Fader och till gud och var man

Så har även statsministern varit med till att försämra statistiken ytterligare. Jag blir ledsen varje gång någon nära och kära annonserar detta men också när jag läser om nån kändis som den vägen vandra.



Jag funderar över hur stort nederlag detta är för en statsminister och ett landstingsråd. Det är ju lite som att bli sparkad från jobbet. Och att förlora en livspartner. Och att förändra förhållandet till sina barn med risk för att de får permanenta skador.

Nu blir det väl en del debatt om hur Fredrik ska kunna hålla vallöften när han inte ens klarar att hålla de löften han utställt till Gud Fader. Lite annan tyngd i det. Tills döden skiljer oss åt. Annars blir det helvetet. 

 Jag tycker man bör vara extremt envis och jobba dag och natt för att kämpa sig igenom de perioder det är tungt. Som Finanskrisperioder och småbarnsperioder. Men går det inte så går det inte. Då står man där med ett land i bankrutt eller ensam i en lägenhet utan tavlor på väggarna.

Jag kan dock lova att jag satsar 100% och tror jag kommer lyckas bättre än Fredrik att få det här landet på fötter igen...

DN  SVD

4 kommentarer:

Snokis sa...

Jag tänker mest på hur den stackarn ska klara sig nu som ensamstående förälder, med tanke på sin egen politik menar jag.

Sus sa...

Snook har en poäng där.

P andra sidan har han nog mer att röra sig med än mina 9000 jag hade...

Separationen från barnens pappa var det jobbigaste jag någonsin varit med om.

Hoppas de får vara lite ifred för alla frågor nu.

Osloskånskan sa...

Kan du klonas tro?

Per sa...

Snokis: Hans inkomst ska nog kunna hantera ensamståendeheten utan att hans politik påverkar honom personligen.

Sus: Jag har full förståelse för att separation kan vara enda lösningen och att det i många fall kan vara skittuft. Jag har ju varit med i andra änden, mina föräldrar lämnade varandra. Det var inte kul...

Osloskånskan: Jag föredrar en annan form av förökelse, men om det finns en stor efterfrågan kan jag tänka mig att klona mig...