2012-04-27

Vibrationsfunderingar


En sak jag inte riktigt förstår är massagestavar och andra verktyg som ni kvinnor kan använda för sexuell njutning. Eller, alltså jag förstår själva grejen, men jag förstår inte hur vi förhåller oss till dem. Så här:

Ni kvinnor kan berätta rätt så offentligt att ni varit på ett massagestavparty där en säljare förvisar apparater av olika slag. Det finns grejor som brummar och visslar och lyser. Det finns saker man stoppar in och sen går ut på stan med. Det finns grejor som man kör upp i andra hål är de som gud från början planerade för.

Men det är liksom rätt så naturligt och okontroversiellt för kvinnor att fnissa sig igenom sådana här tillställningar, köpa någon liten produkt och sedan vara rätt öppna om detta.

Men har ni hört någon man som motsvarande talar om att han varit på ett manshjälpmedelsparty? Det finns jättemysiga uppblåsbara dockor, sjömansfittor, rumpverktyg, pumpar, ringar och sniglar som är superbra för att förhöja den manliga mastruberingen.

Jag har aldrig ens varit i närheten av att fundera på att köpa någon sådan produkt. Jag skulle vara väldigt skeptisk om jag hittade någon sådan produkt i en kompis garderob. Pervo! skulle jag nog tänka.

Varför är det så här?

Varför sitter vi i vår ensamhet utan färglada verktyg och torrrunkar, medan ni kvinnor utan röda kinder kan flyga omkring i discoljus med dubbla lössnoppar vibrerande under er? Varför är det inte inte lika pervest som Barbara?

13 kommentarer:

Per-Anders sa...

Precis. Så är det. Girls just have all the fun - medan vi män ständigt tvingas till förnedring.

Fru Venus sa...

Finns det sådana som visslar? Det visste jag inte,jag vet bara att de inte kommer att värma i micron, fanskapen smälter.
Vet inte varför det är så, kanske för att hjälpmedel för män inte är "grabbigt" och för att det fortfarande, tror jag, är med "okey" att vara lesbisk än bög!?
Länkar hit tror jag, ok?

per a sa...

Fru venus: jag godkänner härmed att du länkar till detta inlägg, samtliga tidigare samt alla framtida. Godkännandet gäller exklusivt för dig och övrigacbloggare.

Singelmamman sa...

Kanske för att mäns användande av dockor ofta handlat om förnedring mer än hjälpmedel. Och att det än så länge mer handlar om just hjälpmedel för kvinnor än förnedring. Ingen aning faktiskt. Men det är en intressant fråga.

Anki sa...

Mycket intressant frågeställning och vinkling faktiskt! Måste fundera vidare lite på vad jag tänker innan jag svarar. :-)

Christina sa...

Bara en reflektion: Jag tror att det handlar om föreställningen om att männens "jag" sitter där nere, jag menar inte bokstavligt utan mera känslomässigt, att behöva ta till hjälpmededel är för män ett teckan på jagsvaghet och alltså inte ok.

Fröken Hulda sa...

Innan jag läste texten... och bara såg bilden så tänkte jag... "Den där rosa saken ser verkligen fundersam ut, eller åtminstone lite snopen". Kanske det är så... att den är lika förvånad/förundrad som flera av oss att det är sån skillnad mellan män och kvinnor vad gäller "konstgjord" njutning

per a sa...

per-anders: ja før det är lite åt det skamfyllda hållet før oss mæn.

Singelmamma: før att gøra det lite mer generellt skulle jag nog hellre kalla det objektifiering æn førnedring

anki: væntar med intresse på om din fundering leder till något svar

christina: och kanske har vi hær æntligen konkluderat var sjælen ær belægen, i alla fall på mæn.

Frøken hulda: ja minsann. Den konstgjorda snoppen ser konstigt snopen ut...

Shamrock sa...

Haha! Kul att du tittade in hos mig och jag ser att jag har inspirerat dig till detta inlägg.

Och visst har du en poäng i detta

per a sa...

shamrock: ja jag gick igång på ditt inlägg ... Tack før inspiration

Snokis sa...

Lyssna på Ligga med P3, det kan öppna en helt ny värld.

Per A sa...

Tid plats, ställning?

Sus sa...

Herregud.

Så länge det finns friska händer så behövs inget plast ich gummi.