2012-05-22

Ändligen fick jag klarhet på sexbilderna


Jag blev väldigt konfunderad härom dagen när jag skulle förbi denna bil. På nummerplåten kan man läsa RV6BLDR.

Min hjärna tolkade det direkt till ordet RÖVSEXBILDER. Personen i bilen har alltså en porrsida på nätet som specialiserar sig på analsex. Att det finns sådana sidor på internet gör mig inte så där förvånad för jag har ju hört att nu för tiden trycker killarna in den lite varstans. Inte alls som på min tid när vi snällt låg där och petade och gnuggade tills flickan kände sig nöjd och tydligt markerade det korrekta ingångshålet. 

Men alltså hur kan en person få för sig att vilja köra omkring i en bil som gör reklam för en snusksida för bakåtsträvare? Han måste ju vara helt sjuk i huvudet.

Jag googlade för att få klarhet (drog ner gardiner och blundande med ena ögat för att vara på säkra sidan) och då visade det sig att min hjärna dragit mig i rätt så fel riktning. Förkortningen står för RV6-Builder och RV6 är ett modellflygplan. 

Och jag hittade inte en enda bild av något flygplan på väg in någonstans...

...


5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Måste erkänna att jag nog fått till samma ord som du.

Maria sa...

Tyckte att din tolkning var mer logisk!!

Madeleine sa...

Hahahahaha!!!!!!
Så sjukt roligt!!!

Shamrock sa...

haha

Anonym sa...

Kul att du såg min fars bil på väg till sitt jobb som pilot på kastrup. Han bygger för övrigt en RV6a från grund och botten, inte ett modellflygplan. Men så är det väl, alla kan inte veta allt om flygplan.