2012-03-31

Boef Andreasson


Jag experimenterar ganska mycket i köket. Jag har hört att många män gör det, men det är en klen tröst för min familj som tvingas äta den ena rätten efter den andra som smakar vidbränd korumpa.


Idag fick jag, mot alla odds, till en riktig succerätt. Jag var till och med själv skeptisk till hur det skulle bli, när jag stod där och hittade på rätten. Så här blev det:

Potatismos på mjölig sort, med mycket smör så klart, kryddat endast med salt och vitpeppar.

På moset lade jag:
Ryggbifftärningar stekta en minut på hög värme med pressad vitlök, salt och svartpeppar.
Vitlökskrutonger på vitt surdegsbröd

Över detta droppade jag:

Äggula
Sötstark senap

Det såg inte så mycket ut för världen men det smakade fantastiskt!

3 kommentarer:

Snokis sa...

Felåt, men när jag bara såg den här bilden i blogglistan såg det ut som vidbränd avföring på tallrik.

Snokis sa...

Lite bajsigt ser det ut, även på nära håll.

rolex kopior sa...

Presage-linjen har alltid fake seiko stansat över sin vikt när det gäller slutbehandling av skivor, och Sharp Edged Series är inget undantag. Alla fyra modellerna i Sharp Edged Series använder en tredimensionell fake rolex version av det traditionella Asanoha, eller hampabladmönstret, en häftklammer i japansk konst och design i över tusen år. Denna fake Rolex sexkantiga design leder till en myriad av dynamiska ljusfångande ytor, med en utförande som känns som en japan som tar det rolex replica klassiska tapisserimönstret. Handenheten fortsätter den "skarpa" trenden med den övergripande designen, med en aggressivt spetsig piskad stil på den klassiska rolex kopia dauphine-stilen, medan de tillämpade indexen är dramatiskt facetterade och avslutade med en blandning av matt och replika klockor polerad yta.