2012-06-07

Fyrtioårs sommarplåga

På uppmaning av Fru Venus publicerar jag min gamla succehit "Fyrtioårsjubilar". Låten handlar om hur det känns att bli gammal.

Låten blev en enorm Youtubeframgång, den hamnade på diverse topplistor och vann flera prestigefyllda musikpriser. De flesta musikförlag hörde av sig och Bert Karlsson ville köpa rättigheterna och spela in den med Lasse Stefanz. Folkparkerna planerade sommarturné och hundratusentals kvinnor kom med skamliga förslag. Jag valde dock att ignorera allt detta för att fokusera på min starka karriär inom försäkringsbranschen.
7 kommentarer:

Fru Venus sa...

HA HA HA HA!! Men den ÄR bra!

Snokis sa...

Jag tycker du är underbar som gör sånt här. Och jag avundas att du orkar göra det.

Snokis sa...

Har du tid över nån gång får du gärna sätta dig och skriva lite fler for dummies-låtar, om tråkiga ekonomiska fenomen eller så. Det är typ min enda chans att nånsin förstå mig på sånt. Jag är så störd att jag inte vet vad jag åt till lunch igår, men jag kommer ihåg texten till Finanskris for dummies.

Elle sa...

Men med lite snabbare takt, lite rockigare och kraftfullare - så skulle du nog ha en hit här i Tyskland iallafall. D v s om du översatte det hela först...
:-D

(men jag är glad för att jag bara är 29...)

Per A sa...

Fru Venus: Tack tack, vad du e gullig.
Snokis: Fy för den lede vad du är snäll. Och gullig
Elle: Tack för konstruktiv input. Attans vad du är söt och snäll och gullig

Madeleine sa...

Den är skitbra!
Och jag blir nästan lite avis på ditt liv...

Mvh Fyrtioårskris@potatisåkern.nu

per a sa...

madeleine: tack. Va gullig de e. Och söt och snäll och godhjärtad