2012-01-28

Viktdieten Mindre in-Mer ut

Jag och några kollegor har sedan årsskiftet en tävling om vem som först går ner tio procent i vikt, alternativt vem som gått ner flest procent fram till siste mars. När jag vägde mig igår hade jag minskat 4,3 kilo varav det mesta de sista fjorton dagarna.

Jag vet inte om det stora raset beror mest på att jag den senaste tiden äter halva portioner av allting, att jag motionerar två gånger i veckan eller att jag strax innan vägningen satt ovanligt länge på toaletten.
 

5 kommentarer:

Per Andreasson sa...

Förtydligande för den stora skaran som inte helt förstår storheten i min rubriksättning:

"Mindre in" har här den relativt självklara kopplingen till ett lägre intag av födoämnen. "Mer ut" har här en dubbeltydig mening och kan således både relateras till ett mer aktivt liv där jag springer ut och joggar i nu och nä, men det kan alltså också förstås som att det kommer mer bearbetade födoämnen ur kroppen än det kommer in.

Den här typen av dubbeltydig rubriksättning bör ni hålla utkik efter på denna blogg. Detta kan vara enda gången jag för er skull gör er uppmärksamma på det.

Madeleine sa...

En ordvrängare av rang, me like! Ramlade in här, och tror jag blir kvar!

Per Andreasson sa...

Välkommen Madeleine. I matlagningstermer kan man väl säga att här lär det bli en mix av allt jag kokar ihop. Ibland lite väl mycket kaka på kaka...

Suzan sa...

Hahaha, toabesök innan vägning är perfa! ;)

Per Andreasson sa...

Helt perfa suzan