2012-02-08

Utslängd för att han slängt ut den

Mikebike har hittat något riktigt kul på Familjelivs hemsida. En forumtråd som börjar så här:

Nu har han gjort sitt, den jäveln satt och runkade när jag kom hem men nu åker han ut. Jag blir så förbannad på sånt här. Hur ska man få en kille att respektera en, fy fan säger jag.

Det är tydligt i tråden att många engagerar sig i denna viktiga fråga. Josse kastar ytterligare brand på bålet med följande kommentar:

Jag skulle också slängt ut honom (seriöst menat) särskilt om det var till porr, detta är min pojkvän väl införstådd i. Runkar han så gör han det väldigt diskret och med förhållandet som insats varje gång. 

Jag tror jag måste fråga frun hur hon ställer sig i frågan. Det känns ju lite B om man skulle bli utslängd på gatan för att man slarvar och hivar upp den enögda ormen när hon har ett ärende längst inne i garderoben. Minns plötsligt nu lite vagt att min gamla bloggkompis Tyskungen blev påkommen av svärmor när han hade en privat stund med sig själv i ett torkskåp. 

6 kommentarer:

Snokis sa...

HAHAHAHA! Fast stackars kille.

Per A sa...

Ja stackars kille.

Malla sa...

hahah, i ett torkskåp?
familjeliv är ett farligt forum tror jag.

Per A sa...

Eller om det var i utrymmet mellan torkskåpet och varmvattenberedaren. Jag minns inte så noga

Sus sa...

Alltså...hahahahaha!

Lycka till att hitta en kille som inte tallar på sig själv.

Per A sa...

Jag har ingen koll på detta, det finns säkert en del killar som inte håller på med sånt. Men jag har alltid trott att det ligger rätt högt uppe på behovslistan för män. Hjärtslag-Andas-Dricka-runka-Äta-Bajsa/kissa-sova...

Kvinnor har väl mer:
Hjärtslag-Andas-Dricka-Äta-Sova-Shoppa-Bajsa/Kissa-Sminka sig-Diskutera-Duscha-snaska choklad-måla naglar-Se på TV-Läsa-Självförverkliga sig-Mastrubera-